Freelancer Quality Assurance (QA) Engineer

Vind de beste opdrachten als Quality Assurance (QA) Engineer freelancer!

Bepaal je eigen werkrooster
Factuur binnen 1 week betaald
Ondersteuning bij administratie
Aansluiten als freelancer
IT opdrachten voor freelancers bij Microsoft. Je vindt meer dan 230+ openstaande opdrachten bij IT Werkers.IT opdrachten bij Rabobank vind je bij IT Werkers. Opdrachten voor freelancers.IT opdrachten voor freelancers bij IBM. Je vindt meer dan 230+ openstaande opdrachten bij IT Werkers.IT opdrachten voor freelancers bij Vattenfall. Je vindt meer dan 230+ openstaande opdrachten bij IT Werkers.IT opdrachten bij ABN AMRO vind je bij IT Werkers. Opdrachten voor freelancers.IT opdrachten bij KPN vind je bij IT Werkers. Opdrachten voor freelancers.

Ontdek openstaande zzp Quality Assurance (QA) Engineer opdrachten

Met meer dan 128+ opdrachten, vinden we altijd de beste opdrachtgever voor jou.

We hebben meer dan 270+ beschikbare opdrachten gevonden, maar hebben ze niet kunnen laden. Je bent als freelance Quality Assurance (QA) Engineer bij ons aan het goede adres! Laat je gegevens achter en maak kennis met IT Werkers!

Maak kennis met IT Werkers!
Ontdek meer zzp Quality Assurance (QA) Engineer opdrachten!
Aansluiten als freelancer
Gratis voor freelancers

De voordelen voor jou als zzp Quality Assurance (QA) Engineer

IT Werkers betaalt de facturen van zzp'ers binnen 5 dagen. Als IT freelancer hoef je dus nooit op je geld te wachten. IT Werkers rekent geen rente of kosten voor deze service. Bij IT Werkers hanteren we korte betalingstermijnen.

Factuur binnen 5 dagen betaald

Verstuur als zzp Quality Assurance (QA) Engineer eenvoudig in een paar klikken je factuur in Mijn ITW en krijg binnen 5 dagen betaald. Zo hoef je nooit lang te wachten op je geld!

Bouwwerker draagt bij aan het oplossen van het personeelstekort in de bouw, door zzp'ers en opdrachtgevers te matchen.

Vind de beste opdrachtgevers

Ontdek opdrachten op maat, die je als zzp Quality Assurance (QA) Engineer (exclusief) bij ons vindt. Met IT Werkers sta je 1-0 voor bij veel (grote) organisaties.

Bouwwerker verzorgt de administratie voor zzp'ers en organisaties in de bouw. Zo voldoet u altijd aan de Wet DBA.

Administratief goed geregeld

Voldoe als zzp'er aan de wet- en regelgeving, zoals de Wet DBA. Via IT Werkers ben je verzekerd van overeenkomsten die zijn goedgekeurd door de Belastingdienst.

IT Werkers is de nummer 1 recruiter in de IT sector voor ICT freelancers.

Afgestemd op jouw wensen

Je hebt je eigen accountmanager bij IT Werkers. Zo weten we altijd wat er speelt bij jou en je onderneming en kennen we elkaar door en door. Hierdoor kunnen we je beter matchen met opdrachtgevers.

IT Werkers is hét netwerk van IT freelancers.

Onderdeel van ons netwerk

Met meer dan 2.230+ opdrachten per jaar, bouwen we hard aan onze klantenkring. Sluit je aan als freelance Quality Assurance (QA) Engineer en groei met ons mee!

IT Werkers is streeft naar de beste match tussen IT zzp'ers en opdrachtgevers. Als bemiddelaar zijn we 24/7 bereikbaar om direct te kunnen handelen voor onze freelancers.

Bespaar tijd en geld

Bespaar als freelance Quality Assurance (QA) Engineer op overbodige keurmerken, het zoeken van opdrachtgevers en het opmaken van overeenkomsten. Wij verzorgen het allemaal voor je!

Kies ook voor IT Werkers

 1. Bepaal 100% je eigen tarief
 2. Factureer eenvoudig in een paar klikken
 3. Bepaal zelf wanneer je werkt
 4. Ontvang beschikbare opdrachten via WhatsApp
 5. Je eigen accountmanager voor al je zaken
Gratis registreren

Wat doet een freelancer Quality Assurance (QA) Engineer?

Een Quality Assurance (QA) Engineer is verantwoordelijk voor het verzekeren van de kwaliteit van software- en IT-systemen. Dit doen ze door het uitvoeren van verschillende tests en het verzamelen en analyseren van gegevens om te bepalen of de software voldoet aan de gestelde eisen en specificaties.

De QA engineer werkt samen met andere ontwikkelaars en teamleden om ervoor te zorgen dat het product of de dienst voldoet aan de gestelde kwaliteitsnormen. Dit kan door het uitvoeren van verschillende soorten tests, zoals functionaliteitstests, regressietests en prestatietests.

De engineer analyseert vervolgens de resultaten van de tests en rapporteert eventuele problemen aan het development team zodat ze opgelost kunnen worden

Wat doet een QA Engineer?

De werkzaamheden van een QA Engineer kunnen onder andere het volgende omvatten:

 • Het opstellen van testplannen en -strategieën;
 • Het uitvoeren van verschillende soorten softwaretests, zoals functionele tests, regressietests en integratietests;
 • Het beheren en uitvoeren van testautomatisering;
 • Het analyseren van testresultaten en het rapporteren van problemen en oplossingen;
 • Het ondersteunen van ontwikkelaars bij het oplossen van problemen en het verbeteren van de softwarekwaliteit;
 • Het bijhouden van de voortgang en het naleven van de planning en doelstellingen van het project; en
 • Het werken samen met andere afdelingen, zoals ontwikkelaars en IT-operaties, om ervoor te zorgen dat de software voldoet aan de behoeften van de gebruiker.

Om succesvol te zijn als freelance QA Engineer, is het belangrijk om grondige kennis te hebben van softwareontwikkeling en -testmethoden, evenals de vaardigheid om systemen en processen te analyseren en te verbeteren.

Lees verder
IT Werkers bemiddelt tussen IT zzp'ers en opdrachtgevers. Door het inhuurproces te coördineren vergemakkelijken we het werk van IT freelancers en ontzorgen we de wervingslasten voor werkgevers.

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik mij aanmelden als freelance Quality Assurance (QA) Engineer bij IT Werkers?

Wil je je aanmelden als freelance Quality Assurance (QA) Engineer? Dat doe je eenvoudig via de blauwe button. Nadat we je aanmelding ontvangen hebben, ontvang je een bevestiging per mail en nemen we binnen 1 dag contact met je op.

Ben je nog geen freelancer, maar overweeg je dit wel te worden? Laat ook dan je gegevens achter. We nemen dan contact met je op, beantwoorden je vragen en vertellen je de voordelen van IT Werkers.

Aansluiten als freelancer

Hoe zit het met de kosten?

De matching services van IT Werkers zijn voor jou als freelance Quality Assurance (QA) Engineer volledig gratis! Bij ons betaal je als Quality Assurance (QA) Engineer dus geen fee, over je tarief.

Gemiddeld ben je als zzp'er maar liefst 16 uur en 53 minuten per maand kwijt aan het bijhouden van je administratie (bron: Basware Benelux). Onze partner Check Contracts bespaart je een hoop tijd, door het facturatieproces en de urenadministratie te vereenvoudigen!

Check brengt voor haar diensten 2,50 euro per gefactureerd uur in rekening. That's it!

Aansluiten als freelancer

Bepaal ik mijn tarief als freelance Quality Assurance (QA) Engineer zelf?

Ja, als zelfstandig ondernemer (freelancer) bepaal je zelf welk tarief je in rekening brengt bij opdrachtgevers. Dit tarief bespreek en leg je vast met je accountmanager bij IT Werkers, zodat dit in de opdracht van overeenkomst is opgenomen.

Wil je inzicht in wat andere Quality Assurance (QA) Engineer freelancers gemiddeld hanteren als tarief? Neem dan contact op met je accountmanager. Bouwwerker volgt de gemiddelde tarieven in de bouw nauwkeurig en is bereidt je inzicht te geven in jouw vakgebied.

Opdrachtgevers hebben de keuze uit vele Quality Assurance (QA) Engineer zzp'ers. Het is dus belangrijk om een scherp, realistisch en marktconform tarief te vragen, zodat je interessant blijft voor de opdrachtgever.

Aansluiten als freelancer

Hoe verzorg ik mijn administratie als freelance Quality Assurance (QA) Engineer?

Als ondernemer weet je hoe belangrijk een goede administratie is. Bij IT Werkers helpen we je een handje. Zo weet je zeker dat je contracten met opdrachtgevers voldoen aan de wet- en regelgeving èn dat je facturen over alle vereisten beschikken.

Je vindt onze handige tools in Mijn ITW. Je accountmanager zal je hier alles over vertellen bij je inschrijving.

Naast een correct facturatieproces en juridisch kloppende overeenkomsten, ben je verplicht je omzetbelasting en inkomstenbelasting te regelen. Dit kan een boekhouder voor je inrichten en verwerken.

Wil je meer weten over wat je als zzp Quality Assurance (QA) Engineer moet regelen voor een correcte administratie? Neem dan contact met ons op!

Aansluiten als freelancer
Het team van IT Werkers ondersteunt IT zzp'ers met het vinden van opdrachten. Het team is 24/7 beschikbaar.

Maak kennis met IT Werkers als freelance Quality Assurance (QA) Engineer

Als freelance Quality Assurance (QA) Engineer werk je zelfstandig, maar met IT Werkers ben je nooit alleen. Zorg goed voor je onderneming. Kies voor IT Werkers.

We hebben je verzoek ontvangen. We bellen je binnen 2 uur terug!
Probeer het alsjeblieft opnieuw.
60+ zzp'ers gingen je voor
Kan ik je helpen? 💬