Freelancer .NET Developer

Vind de beste opdrachten als .NET Developer freelancer!

Bepaal je eigen werkrooster
Factuur binnen 1 week betaald
Ondersteuning bij administratie
Aansluiten als freelancer
IT opdrachten voor freelancers bij Microsoft. Je vindt meer dan 230+ openstaande opdrachten bij IT Werkers.IT opdrachten bij Rabobank vind je bij IT Werkers. Opdrachten voor freelancers.IT opdrachten voor freelancers bij IBM. Je vindt meer dan 230+ openstaande opdrachten bij IT Werkers.IT opdrachten voor freelancers bij Vattenfall. Je vindt meer dan 230+ openstaande opdrachten bij IT Werkers.IT opdrachten bij ABN AMRO vind je bij IT Werkers. Opdrachten voor freelancers.IT opdrachten bij KPN vind je bij IT Werkers. Opdrachten voor freelancers.

Ontdek openstaande zzp .NET Developer opdrachten

Met meer dan 128+ opdrachten, vinden we altijd de beste opdrachtgever voor jou.

We hebben meer dan 270+ beschikbare opdrachten gevonden, maar hebben ze niet kunnen laden. Je bent als freelance .NET Developer bij ons aan het goede adres! Laat je gegevens achter en maak kennis met IT Werkers!

Maak kennis met IT Werkers!
Ontdek meer zzp .NET Developer opdrachten!
Aansluiten als freelancer
Gratis voor freelancers

De voordelen voor jou als zzp .NET Developer

IT Werkers betaalt de facturen van zzp'ers binnen 5 dagen. Als IT freelancer hoef je dus nooit op je geld te wachten. IT Werkers rekent geen rente of kosten voor deze service. Bij IT Werkers hanteren we korte betalingstermijnen.

Factuur binnen 5 dagen betaald

Verstuur als zzp .NET Developer eenvoudig in een paar klikken je factuur in Mijn ITW en krijg binnen 5 dagen betaald. Zo hoef je nooit lang te wachten op je geld!

Bouwwerker draagt bij aan het oplossen van het personeelstekort in de bouw, door zzp'ers en opdrachtgevers te matchen.

Vind de beste opdrachtgevers

Ontdek opdrachten op maat, die je als zzp .NET Developer (exclusief) bij ons vindt. Met IT Werkers sta je 1-0 voor bij veel (grote) organisaties.

Bouwwerker verzorgt de administratie voor zzp'ers en organisaties in de bouw. Zo voldoet u altijd aan de Wet DBA.

Administratief goed geregeld

Voldoe als zzp'er aan de wet- en regelgeving, zoals de Wet DBA. Via IT Werkers ben je verzekerd van overeenkomsten die zijn goedgekeurd door de Belastingdienst.

IT Werkers is de nummer 1 recruiter in de IT sector voor ICT freelancers.

Afgestemd op jouw wensen

Je hebt je eigen accountmanager bij IT Werkers. Zo weten we altijd wat er speelt bij jou en je onderneming en kennen we elkaar door en door. Hierdoor kunnen we je beter matchen met opdrachtgevers.

IT Werkers is hét netwerk van IT freelancers.

Onderdeel van ons netwerk

Met meer dan 2.230+ opdrachten per jaar, bouwen we hard aan onze klantenkring. Sluit je aan als freelance .NET Developer en groei met ons mee!

IT Werkers is streeft naar de beste match tussen IT zzp'ers en opdrachtgevers. Als bemiddelaar zijn we 24/7 bereikbaar om direct te kunnen handelen voor onze freelancers.

Bespaar tijd en geld

Bespaar als freelance .NET Developer op overbodige keurmerken, het zoeken van opdrachtgevers en het opmaken van overeenkomsten. Wij verzorgen het allemaal voor je!

Kies ook voor IT Werkers

  1. Bepaal 100% je eigen tarief
  2. Factureer eenvoudig in een paar klikken
  3. Bepaal zelf wanneer je werkt
  4. Ontvang beschikbare opdrachten via WhatsApp
  5. Je eigen accountmanager voor al je zaken
Gratis registreren

Wat doet een freelancer .NET Developer?

Een freelance .Net developer is verantwoordelijk voor het ontwikkelen van software met behulp van de .Net-ontwikkeltools van Microsoft. Deze tools zijn ontworpen om het ontwikkelen van gebruiksvriendelijke, efficiënte en veilige software te vereenvoudigen.

Skills en vaardigheden van de freelance .Net developers

Als .Net developer zijn er een aantal frameworks en bibliotheken die je zou moeten kennen, afhankelijk van het soort project waar je aan werkt. Hieronder eenaantal voorbeelden van populaire frameworks en bibliotheken voor .Net developers:

  • ASP.NET: dit is een framework van Microsoft voor het ontwikkelen van webapplicaties en -services. Het biedt ondersteuning voor verschillende programmeertalen, waaronder C#, VB.NET en F#.
  • Entity Framework: dit is een populaire bibliotheek voor het mappen van objecten op relationele databases. Het maakt het gemakkelijker om data te beheren en te manipuleren in .Net-applicaties.
  • WPF (Windows Presentation Foundation): dit is een framework van Microsoft voor het ontwikkelen van gebruiksvriendelijke en visueel aantrekkelijke gebruikersinterfaces voor Windows-applicaties.
  • Xamarin: dit is een framework van Microsoft dat het mogelijk maakt om native mobiele apps te ontwikkelen voor Android, iOS en Windows met behulp van .Net en C#.

Er zijn nog veel meer frameworks en bibliotheken die je als .Net developer zou kunnen gebruiken, dus het is belangrijk om je te verdiepen in de verschillende opties en te bepalen welke het beste bij jouw project en doelen passen.

Een freelance.Net developer werkt vaak in teamverband en is betrokken bij elk aspect van het softwareontwikkelingsproces: van het ontwerpen van de software tot het schrijven van code en het uitvoeren van testen. Dit betekent dat de .Net freelancer vaak nauw samenwerkt met andere developers, testers en projectmanagers om ervoor te zorgen dat de software aan de specifieke eisen van de klant voldoet.

Een belangrijk aspect van het werk van de freelance .Net developer is het schrijven van schone en efficiënte code. Dit betekent dat .Net developers zich moeten houden aan best practices en codingstandaarden, om ervoor te zorgen dat de code gemakkelijk te lezen, onderhouden en te wijzigen is. Als .Net freelancer moet je ook rekening houden met performance, veiligheid en schaalbaarheid van de software.

Naast het schrijven van code, is een .Net developer ook verantwoordelijk voor het testen van de software. De software moet uiteindelijk functioneren zoals verwacht. Dit kan bijvoorbeeld door het uitvoeren van functionele tests om te zien of de software aan de eisen voldoet, of door het uitvoeren van performance-tests om te zien hoe de software zich gedraagt onder zware belasting.

Geschiedenis van .Net

.NET is een software framework ontwikkeld door Microsoft dat vooral wordt gebruikt voor het ontwikkelen van web-based en andere soorten software. Het werd voor het eerst uitgebracht in 2002.

Het doel van .NET was om een gemeenschappelijke set van tools en bibliotheken te bieden die ontwikkelaars konden gebruiken om software te bouwen die gemakkelijk te integreren was met andere software en systemen. .NET is sindsdien verder ontwikkeld en verbeterd door Microsoft, en het is nu een van de meest populaire software frameworks voor het ontwikkelen van web-based en andere soorten software.

Lees verder
IT Werkers bemiddelt tussen IT zzp'ers en opdrachtgevers. Door het inhuurproces te coördineren vergemakkelijken we het werk van IT freelancers en ontzorgen we de wervingslasten voor werkgevers.

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik mij aanmelden als freelance .NET Developer bij IT Werkers?

Wil je je aanmelden als freelance .NET Developer? Dat doe je eenvoudig via de blauwe button. Nadat we je aanmelding ontvangen hebben, ontvang je een bevestiging per mail en nemen we binnen 1 dag contact met je op.

Ben je nog geen freelancer, maar overweeg je dit wel te worden? Laat ook dan je gegevens achter. We nemen dan contact met je op, beantwoorden je vragen en vertellen je de voordelen van IT Werkers.

Aansluiten als freelancer

Hoe zit het met de kosten?

De matching services van IT Werkers zijn voor jou als freelance .NET Developer volledig gratis! Bij ons betaal je als .NET Developer dus geen fee, over je tarief.

Gemiddeld ben je als zzp'er maar liefst 16 uur en 53 minuten per maand kwijt aan het bijhouden van je administratie (bron: Basware Benelux). Onze partner Check Contracts bespaart je een hoop tijd, door het facturatieproces en de urenadministratie te vereenvoudigen!

Check brengt voor haar diensten 2,50 euro per gefactureerd uur in rekening. That's it!

Aansluiten als freelancer

Bepaal ik mijn tarief als freelance .NET Developer zelf?

Ja, als zelfstandig ondernemer (freelancer) bepaal je zelf welk tarief je in rekening brengt bij opdrachtgevers. Dit tarief bespreek en leg je vast met je accountmanager bij IT Werkers, zodat dit in de opdracht van overeenkomst is opgenomen.

Wil je inzicht in wat andere .NET Developer freelancers gemiddeld hanteren als tarief? Neem dan contact op met je accountmanager. Bouwwerker volgt de gemiddelde tarieven in de bouw nauwkeurig en is bereidt je inzicht te geven in jouw vakgebied.

Opdrachtgevers hebben de keuze uit vele .NET Developer zzp'ers. Het is dus belangrijk om een scherp, realistisch en marktconform tarief te vragen, zodat je interessant blijft voor de opdrachtgever.

Aansluiten als freelancer

Hoe verzorg ik mijn administratie als freelance .NET Developer?

Als ondernemer weet je hoe belangrijk een goede administratie is. Bij IT Werkers helpen we je een handje. Zo weet je zeker dat je contracten met opdrachtgevers voldoen aan de wet- en regelgeving èn dat je facturen over alle vereisten beschikken.

Je vindt onze handige tools in Mijn ITW. Je accountmanager zal je hier alles over vertellen bij je inschrijving.

Naast een correct facturatieproces en juridisch kloppende overeenkomsten, ben je verplicht je omzetbelasting en inkomstenbelasting te regelen. Dit kan een boekhouder voor je inrichten en verwerken.

Wil je meer weten over wat je als zzp .NET Developer moet regelen voor een correcte administratie? Neem dan contact met ons op!

Aansluiten als freelancer
Het team van IT Werkers ondersteunt IT zzp'ers met het vinden van opdrachten. Het team is 24/7 beschikbaar.

Maak kennis met IT Werkers als freelance .NET Developer

Als freelance .NET Developer werk je zelfstandig, maar met IT Werkers ben je nooit alleen. Zorg goed voor je onderneming. Kies voor IT Werkers.

We hebben je verzoek ontvangen. We bellen je binnen 2 uur terug!
Probeer het alsjeblieft opnieuw.
60+ zzp'ers gingen je voor
Kan ik je helpen? 💬