Freelancer DevOps Engineer

Vind de beste opdrachten als DevOps Engineer freelancer!

Bepaal je eigen werkrooster
Factuur binnen 1 week betaald
Ondersteuning bij administratie
Aansluiten als freelancer
IT opdrachten voor freelancers bij Microsoft. Je vindt meer dan 230+ openstaande opdrachten bij IT Werkers.IT opdrachten bij Rabobank vind je bij IT Werkers. Opdrachten voor freelancers.IT opdrachten voor freelancers bij IBM. Je vindt meer dan 230+ openstaande opdrachten bij IT Werkers.IT opdrachten voor freelancers bij Vattenfall. Je vindt meer dan 230+ openstaande opdrachten bij IT Werkers.IT opdrachten bij ABN AMRO vind je bij IT Werkers. Opdrachten voor freelancers.IT opdrachten bij KPN vind je bij IT Werkers. Opdrachten voor freelancers.

Ontdek openstaande zzp DevOps Engineer opdrachten

Met meer dan 128+ opdrachten, vinden we altijd de beste opdrachtgever voor jou.

We hebben meer dan 270+ beschikbare opdrachten gevonden, maar hebben ze niet kunnen laden. Je bent als freelance DevOps Engineer bij ons aan het goede adres! Laat je gegevens achter en maak kennis met IT Werkers!

Maak kennis met IT Werkers!
Ontdek meer zzp DevOps Engineer opdrachten!
Aansluiten als freelancer
Gratis voor freelancers

De voordelen voor jou als zzp DevOps Engineer

IT Werkers betaalt de facturen van zzp'ers binnen 5 dagen. Als IT freelancer hoef je dus nooit op je geld te wachten. IT Werkers rekent geen rente of kosten voor deze service. Bij IT Werkers hanteren we korte betalingstermijnen.

Factuur binnen 5 dagen betaald

Verstuur als zzp DevOps Engineer eenvoudig in een paar klikken je factuur in Mijn ITW en krijg binnen 5 dagen betaald. Zo hoef je nooit lang te wachten op je geld!

Bouwwerker draagt bij aan het oplossen van het personeelstekort in de bouw, door zzp'ers en opdrachtgevers te matchen.

Vind de beste opdrachtgevers

Ontdek opdrachten op maat, die je als zzp DevOps Engineer (exclusief) bij ons vindt. Met IT Werkers sta je 1-0 voor bij veel (grote) organisaties.

Bouwwerker verzorgt de administratie voor zzp'ers en organisaties in de bouw. Zo voldoet u altijd aan de Wet DBA.

Administratief goed geregeld

Voldoe als zzp'er aan de wet- en regelgeving, zoals de Wet DBA. Via IT Werkers ben je verzekerd van overeenkomsten die zijn goedgekeurd door de Belastingdienst.

IT Werkers is de nummer 1 recruiter in de IT sector voor ICT freelancers.

Afgestemd op jouw wensen

Je hebt je eigen accountmanager bij IT Werkers. Zo weten we altijd wat er speelt bij jou en je onderneming en kennen we elkaar door en door. Hierdoor kunnen we je beter matchen met opdrachtgevers.

IT Werkers is hét netwerk van IT freelancers.

Onderdeel van ons netwerk

Met meer dan 2.230+ opdrachten per jaar, bouwen we hard aan onze klantenkring. Sluit je aan als freelance DevOps Engineer en groei met ons mee!

IT Werkers is streeft naar de beste match tussen IT zzp'ers en opdrachtgevers. Als bemiddelaar zijn we 24/7 bereikbaar om direct te kunnen handelen voor onze freelancers.

Bespaar tijd en geld

Bespaar als freelance DevOps Engineer op overbodige keurmerken, het zoeken van opdrachtgevers en het opmaken van overeenkomsten. Wij verzorgen het allemaal voor je!

Kies ook voor IT Werkers

 1. Bepaal 100% je eigen tarief
 2. Factureer eenvoudig in een paar klikken
 3. Bepaal zelf wanneer je werkt
 4. Ontvang beschikbare opdrachten via WhatsApp
 5. Je eigen accountmanager voor al je zaken
Gratis registreren

Wat doet een freelancer DevOps Engineer?

Als freelance DevOps Engineer ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen en onderhouden van systemen om de ontwikkeling en implementatie van software te automatiseren.

Dit kan bijvoorbeeld door het bouwen en configureren van tools voor het beheren van infrastructuur, het implementeren van continu integratie en continu delivery pipelines, en het monitoren van systemen om te zorgen dat ze soepel blijven draaien.

De engineer werkt vaak samen met ontwikkelaars en operations teams om ervoor te zorgen dat software snel en efficiënt geleverd kan worden aan gebruikers.

Dit kan door het ontwikkelen van continu integratie en continu delivery pipelines, het implementeren van monitoring en alerting tools en het automatiseren van infrastructuur.

De focus van de freelance DevOps Engineer ligt op het verbeteren van de samenwerking tussen development en operations teams en het verhogen van de efficiëntie van de software development lifecycle.

Het ontstaan van DevOps

DevOps is een in het jaar 2000 ontstane filosofie die zich richt op het verbeteren van de samenwerking en communicatie tussen ontwikkelaars en IT-operaties in het softwareontwikkelingsproces.

Het is ontstaan als een reactie op de traditionele aanpak van softwareontwikkeling, waarbij ontwikkelaars en IT-operaties als afzonderlijke afdelingen werken met weinig samenwerking of coördinatie.

Bedrijven passen de DevOps-werkwijze toe om de samenwerking tussen verschillende afdelingen te verbeteren en snelle feedback te creëren. Dit resulteert in een snelere ontwikkeling van software die beter aansluit bij de gebruikswensen.

Welke skills moet een freelance DevOps Engineer hebben?

Er zijn een aantal belangrijke skills die een freelance DevOps Engineer zou moeten hebben, waaronder:

 1. Sterke kennis van software development processen en methodologieën, zoals Agile en Scrum.
 2. Goede kennis van verschillende programmeertalen en frameworks, zoals Java, Python en Ruby.
 3. Uitstekende kennis van operationele aspecten van software development, zoals continu integratie, continu delivery en infrastructuur automatisering.
 4. Vaardigheid in het gebruiken van verschillende DevOps tools, zoals Git, Jenkins en Docker.
 5. Sterke problem-solving vaardigheden en het vermogen om snel te reageren op veranderende omstandigheden.
 6. Goede communicatievaardigheden en het vermogen om goed te kunnen samenwerken met verschillende teams en afdelingen.
 7. ervaring met het werken in een snel veranderende en dynamische omgeving.

Uitdagingen op het gebied van DevOps

Het meest uitdagende aan DevOps is het veelal het veranderen van de culturele en mentale houding van mensen binnen de betrokken organisatie. DevOps vereist dat mensen uit verschillende afdelingen, zoals ontwikkeling en IT-operaties, nauw samenwerken en snel kunnen communiceren en samenwerken om te komen tot een efficiënte werkwijze.

Dit kan voor sommige mensen moeilijk zijn, omdat ze gewend zijn aan hun eigen afdelingsspecifieke manier van werken. Daarnaast kan het ook moeilijk zijn om de juiste tools en technologieën te kiezen om devops in een organisatie te implementeren.

Lees verder
IT Werkers bemiddelt tussen IT zzp'ers en opdrachtgevers. Door het inhuurproces te coördineren vergemakkelijken we het werk van IT freelancers en ontzorgen we de wervingslasten voor werkgevers.

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik mij aanmelden als freelance DevOps Engineer bij IT Werkers?

Wil je je aanmelden als freelance DevOps Engineer? Dat doe je eenvoudig via de blauwe button. Nadat we je aanmelding ontvangen hebben, ontvang je een bevestiging per mail en nemen we binnen 1 dag contact met je op.

Ben je nog geen freelancer, maar overweeg je dit wel te worden? Laat ook dan je gegevens achter. We nemen dan contact met je op, beantwoorden je vragen en vertellen je de voordelen van IT Werkers.

Aansluiten als freelancer

Hoe zit het met de kosten?

De matching services van IT Werkers zijn voor jou als freelance DevOps Engineer volledig gratis! Bij ons betaal je als DevOps Engineer dus geen fee, over je tarief.

Gemiddeld ben je als zzp'er maar liefst 16 uur en 53 minuten per maand kwijt aan het bijhouden van je administratie (bron: Basware Benelux). Onze partner Check Contracts bespaart je een hoop tijd, door het facturatieproces en de urenadministratie te vereenvoudigen!

Check brengt voor haar diensten 2,50 euro per gefactureerd uur in rekening. That's it!

Aansluiten als freelancer

Bepaal ik mijn tarief als freelance DevOps Engineer zelf?

Ja, als zelfstandig ondernemer (freelancer) bepaal je zelf welk tarief je in rekening brengt bij opdrachtgevers. Dit tarief bespreek en leg je vast met je accountmanager bij IT Werkers, zodat dit in de opdracht van overeenkomst is opgenomen.

Wil je inzicht in wat andere DevOps Engineer freelancers gemiddeld hanteren als tarief? Neem dan contact op met je accountmanager. Bouwwerker volgt de gemiddelde tarieven in de bouw nauwkeurig en is bereidt je inzicht te geven in jouw vakgebied.

Opdrachtgevers hebben de keuze uit vele DevOps Engineer zzp'ers. Het is dus belangrijk om een scherp, realistisch en marktconform tarief te vragen, zodat je interessant blijft voor de opdrachtgever.

Aansluiten als freelancer

Hoe verzorg ik mijn administratie als freelance DevOps Engineer?

Als ondernemer weet je hoe belangrijk een goede administratie is. Bij IT Werkers helpen we je een handje. Zo weet je zeker dat je contracten met opdrachtgevers voldoen aan de wet- en regelgeving èn dat je facturen over alle vereisten beschikken.

Je vindt onze handige tools in Mijn ITW. Je accountmanager zal je hier alles over vertellen bij je inschrijving.

Naast een correct facturatieproces en juridisch kloppende overeenkomsten, ben je verplicht je omzetbelasting en inkomstenbelasting te regelen. Dit kan een boekhouder voor je inrichten en verwerken.

Wil je meer weten over wat je als zzp DevOps Engineer moet regelen voor een correcte administratie? Neem dan contact met ons op!

Aansluiten als freelancer
Het team van IT Werkers ondersteunt IT zzp'ers met het vinden van opdrachten. Het team is 24/7 beschikbaar.

Maak kennis met IT Werkers als freelance DevOps Engineer

Als freelance DevOps Engineer werk je zelfstandig, maar met IT Werkers ben je nooit alleen. Zorg goed voor je onderneming. Kies voor IT Werkers.

We hebben je verzoek ontvangen. We bellen je binnen 2 uur terug!
Probeer het alsjeblieft opnieuw.
60+ zzp'ers gingen je voor
Kan ik je helpen? 💬