Neem contact op met IT Werkers

We helpen je snel verder, 7 dagen per week. Dit gaat het snelt via WhatsApp.
Het team van IT Werkers ondersteunt IT zzp'ers met het vinden van opdrachten. Het team is 24/7 beschikbaar.

Plan direct je gesprek

Plan direct je kennismakingsgesprek, brainstormsessie of quick call met Behzad, een van onze accountmanagers.
Plan mijn gesprek

Veelgestelde vragen

Wat heb ik nodig om mij als zzp'er in te kunnen schrijven bij IT Werkers?

Je kunt jezelf eenvoudig registreren als freelancer door op de blauwe knop hieronder te klikken. Je krijgt vervolgens toegang tot je eigen account in Mijn ITW.

Bij  IT Werkers streven we ernaar de beste opdrachten aan te bieden aan onze freelancers en tegelijkertijd de beste experts te selecteren voor onze opdrachtgevers. Het is dus belangrijk dat je aantoonbaar ervaring hebt opgedaan in je vakgebied.

Om als zzp'er aan de slag te gaan, hebben we de volgende documenten nodig: (1) je KvK-uittreksel, (2) een kopie van je legitimatiebewijs, (3) een recent document waarop je vestigingslocatie zichtbaar is (bijvoorbeeld een huurovereenkomst of een factuur van je provider), (3) eventuele verzekeringsbewijzen (verzekeren kan ook via IT Werkers) en tot slot (4) een overzicht van je referenten.

Ik sta nog niet ingeschreven als zzp'er

Mocht je nog niet alle documenten compleet hebben of nog niet ingeschreven staan als zzp'er bij de KvK, dan kun je je alsnog aanmelden.

Je kan ervoor kiezen om gedetacheerd te worden via IT Werkers. Ook kun je je alvast aanmelden, zodat we relevante opdrachten voor je kunnen filteren.

Meer voor freelancers

Betaal ik als freelancer abonnements- of servicekosten?

Nee, bij IT Werkers doen we niet aan abonnements- of servicekosten. Je kunt je als freelancer geheel kosteloos inschrijven.

Wanneer je aan het werk gaat via IT Werkers, bespreken we vooraf je uurtarief. Dit tarief factureer je in zijn geheel aan de opdrachtgever.

Onze facturatieservice is geheel kosteloos, in tegenstelling tot veel andere servicebureaus die hoge bedragen in rekening brengen. Je kunt bij ons eenvoudig in een paar klikken je factuur verzenden en binnen 1 week betaald krijgen, zonder extra kosten. Dat is één van de vele voordelen van  IT Werkers.

IT Werkers spreekt met de opdrachtgever een fee af en krijgt dan ook van de opdrachtgever betaald.

Factureren via een extern systeem

Let op, veel opdrachtgevers maken gebruik van een alternatief administratiesysteem voor het verwerken van de gewerkte uren. Mogelijk brengt het systeem van de klant kosten in rekening.

Mocht de klant gebruik maken van een alternatief systeem, dan word je hier altijd vooraf over ingelicht.

Meer voor freelancers

Wat houdt het ITW Dashboard in?

Is je aanmelding succesvol afgerond, dan krijg je toegang tot je persoonlijke ITW Dashboard. Hier vind je openstaande opdrachten, op basis van jouw wensen, en kun je eenvoudig je facturen naar de opdrachtgevers versturen.

Naast het ITW Dashboard, heb je regelmatig contact met je eigen accountmanager binnen  IT Werkers via WhatsApp of telefonisch.

Meer voor freelancers

Ik heb nog vragen. Hoe kom ik snel in contact met jullie?

Bij  IT Werkers vinden we het belangrijk snel te kunnen schakelen. We zijn dan ook 7 dagen per week bereikbaar voor al je vragen. Wil je gelijk geholpen worden? Open dan direct de live-chat (rechtsonder), stuur ons een appje of bel: 085 060 6192.

Stuur je ons liever een e-mail? Mail dan naar: info@itwerkers.nl of mail direct je accountmanager (wanneer je bij IT Werkers ingeschreven staat).

Hoe dien ik mijn opdracht in?

Je kunt eenvoudig en snel je opdracht online indienen via het opdrachtformulier. Dit kan 24/7. We nemen je opdracht vervolgens zo snel mogelijk in behandeling en matchen de beste freelancers aan je project.

Je eerste opdracht bij IT Werkers

Om je zo goed mogelijk te helpen, leren we je bedrijf graag beter kennen. Heb je nog geen accountmanager bij IT Werkers? Dien dan je opdracht in en we nemen we binnen 1 dag contact met je op om een kennismakingsgesprek te plannen.

Meer voor opdrachtgevers

Moet ik zelf de benodigde overeenkomsten verzorgen?

Kies je voor IT Werkers, dan kies je voor ontzorging. Wanneer je een opdracht indient bij IT Werkers, dan zorgen wij voor, door de belastingdienst goedgekeurde, overeenkomsten tussen de freelancer en de opdrachtgever.

We houden toezicht op het administratieve proces en zorgen voor een kloppende administratie. Zo waarborgen we de wet- en regelgeving en voldoet de freelancer en je organisatie aan de Wet DBA.

Om het je zo gemakkelijk mogelijk te maken, ontvang je alle overeenkomsten digitaal. De ondertekening van de overeenkomsten vindt ook digitaal plaats. Je ontvangt een kopie van de ondertekende overeenkomst, nadat alle partijen getekend hebben.

Meer voor opdrachtgevers

Hoe zien zzp'ers mijn opdrachten?

Je kunt 24/7 opdrachten indienen. Ingediende opdrachten worden eerst gecontroleerd en vervolgens zichtbaar voor aangesloten freelancers.

Aangesloten zelfstandig zzp'ers vinden beschikbare opdrachten in hun ITW Dashboard en via de app. Via beide portalen houden we ze op de hoogte van relevante opdrachten en kunnen ze opdrachten accepteren.

Wanneer een opdracht geaccepteerd wordt, ontvang je als opdrachtgever en de zzp'er de Overeenkomst van Opdracht ter ondertekening.

Is er sprake van spoed? Bel dan direct (24/7) naar 085 - 060 6192.

Meer voor opdrachtgevers

Binnen welke regio is IT Werkers actief?

IT Werkers is actief in heel Nederland. Met twee regio-vestigingen op Schiphol (vestiging Amsterdam) en Den Haag-Rotterdam ondersteunen we meer dan 100+ zzp'ers.

Meer voor opdrachtgevers

Kantoor Schiphol

Thermiekstraat 92
1117 BD, Schiphol Airport

Aanmelding is succesvol ontvangen.
Je bericht is verzonden! We reageren meestal al binnen 24 uur.
Probeer het opnieuw
Controleer je gegevens en probeer het opnieuw.